MANIFESTIMI MBARËKËMBËTAR “DITA E PLISIT”

MANIFESTIMI MBARËKËMBËTAR “DITA E PLISIT”

MANIFESTIMI MBARËKËMBËTAR “DITA E PLISIT”

 Në Shtëpinë muze të Kadri Zekës në Poliçkë të Dardanës më 23 korrik 2022, u mbajt Edicioni IX i Manifestimit Mbarëkombëtar “DITA E PLISIT“. Këtë herë motoja e Manifestimit ishte: “Të gjithë me plisa”.  

Manifestimi u organizua nga Këshilli Organizativ i Manifestimit në bashkëpunim me DKRS dhe Shtëpinë e Kulturës “Isa Kastrati “në Dardan. Në këtë manifestim u lexuan kumtesa, si dhe poezi e program kulturor e artistik. Si çdo herë edhe në këtë edicion ideatori i këtij manifestimi Ismet Krasniqi ishte kategorik që pjesëmarrësit të jenë me plisa të bardhë në kokë.

Stafi i Orfeut