RRETH NESH

Orfeu.AL është themeluar më 1 gusht 2022 në Prishtinë nga një grup intelektualësh dhe profesionistë të informatikës. Orfeu.AL, në kuadër të saj ka ideuar e nxjerrë Revistën letrare, kulturore e artistike Orfeu, e cila publikohet online në faqen e Orfeu.AL, çdo muaj. Revista Orfeu si dhe faqja Orfeu.AL nuk do të pranoi e as publikoi artikuj që kanë përmbajtje politike, gjuhë të urrejtjes apo fyerje.

Stafi dhe bashkëpunëtorët: Dibran Fylli, Lan Qyqalla, Agim Bajrami, Yllka Simnica, Nikollë Loka, Bedri Tahiri, Kalosh Çeliku, Faton Aliu, Hasan Qyqalla, Adem Xheladini, Sadik Bicaj etj.

 

P.S. Orfeu i ka dyert e hapura edhe për të gjithë krijuesit, ku me ndihmën tuaj do të zgjerohet me stafin redaktorial dhe atë menaxhues.

Me shumë respekt për ju Këshilli Redaktues