Ana Cara - VENITESHIN.....

Ana Cara - VENITESHIN.....
VENITESHIN...
 
Edhe po qe se do më zhgënjente prapë e prapë mendoj ti çoj një mesazh a thirrje dhe e di që mos telefonimi nuk bënte më asnjë efekt për mua as për të në mënyrë që ai person do të ishte diçka për mua kishte disa ditë që unë e ngacmoja OK po e përdor si anonim këtë fjalë ai më trishtoi duke ma shpërfillur mesazhin qëllimi im qe që të fitoja atë zemrën e tij.......Natë e ankthshme stresonte plus që e doja por qëndronte  ende dilema që ja më prit se do të të përqafoj  zemër......kur do mund te vinte përqafimi real isha gati në moshë të pjekurisë dhe me zemër bosh ......A i mban ende fotot e mia....do të dëshiroja te t’shija në këtë fundvit kaq të ftohtë e të lagësht po dhe dhomat njësoj sikur ta ndjejnë shumë mungesën përflakjen e së qeshurës a zëri që ushtonte njëmijë flatra që I lije aq të lira në tarracë më mungon se as shfaqet si ke parë më rrije pingul te dera e Teatrit peshë binte drita vërshohej e gjitha nga shikimi yt....oshetimat e njerëzisë aty te hyrja e teatrit po mbushej po drita qëndronte mu në krye tek ty krahëvrap po të përkedhel  flokët me onde  e të zinj zhubi çiklamin mori manovrat duke u zbardhur e bardhë prej dëbore e ndezur o ka krye për të vazhduar shfaqja veçse ti ndiqe krye e për pe atë me mëndje e mos i lër që dritat të veniteshin...
Flatrat mu ndryshuan kuptova shumë nga ajo kohë se ty s do të kisha më kur ecja nëpër rrugët e shumta tej me gropa të zhytura në pellgje librat s më mbushin më me frymëzim s lëvizin më i ka zënë pluhuri zukatje tērë orës dëgjoj kam ndërmend mesditën me diellin e roztë që lanë cepat e shkëmbinjve ndoshta edhe dashurinë tonë shpirtërore  por të pavendosur te tendosur është shpërfillur  ajo tashmë..... Jam e sigurt se po të qëlloj te të shoh diku do të tërhiqja Kah vetes edhe po s kishte mendim të ri...  dalja  fytyrat janë shpërfytyruar të tjera jo njerëz si dikur fytyra sjellura  ca  ndërmend me duart te lidhura pranë një trungu  që mbytesh në rëra lulesh të menjanuara veç nga njëra anë.. 
Piktoret i frymëzo e bukura përballë
Shkrimtarët; Dashuria që s u bie veç e shkruajnë në një stol kudo.. Kam varësi nga dashuria dua ta gjej kudo ndodhet gjetkë e fshehur ajo.... perdet e mbytura në Katin e tretë afërsisht mu pranë trotuarit  ku ka jetë ecnin mijëra njerëz që çucurisnin përplasnin duart qeshnin puthen magnetizohen  trup me trup pa turp s duan t ja dinë as për syrêsh bishash. ....tym shiu në ajër është inatosur do që të bjerë e të trokasi lotët çdo anë ...Uaa mu prish edhe kjo skenë pamje ofruese  për të shprehur  ndjenjat e sinqerta rrezë liqenit me zëra mjelmash lëvizëse.....