TAKIM FRYTDHËNËS PËR LIBRIN SHQIP NË KOSOVËN LINDORE

TAKIM FRYTDHËNËS PËR LIBRIN SHQIP NË KOSOVËN LINDORE
TAKIM FRYTDHËNËS PËR LIBRIN SHQIP NË KOSOVËN LINDORE
 
Kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” Presheva-Medvegjë-Bujanoc z. Bilall Maliqi, u takua me Drejtoreshën e Bibliotekës së qytetit "Mehmet Jusufi" në Preshevë, znj. Mimoza Saqipi, ku përveç bisedave të shumta, në atë takim u vendos që bashkëpunimi në mes SHSH “Feniks” dhe Bibliotekës së qytetit të jetë i përhershëm, derisa drejtoresha Saqipi u deklarua se Biblioteka do të bashkëpunojë me Shoqatën "Feniks" për avancimin e letërsisë, kulturës dhe mundësinë e rikthimit të leximit të librit, vazhdimin e botimit të revistës "Shpresat" si dhe bashkëpunimin me krijuesit e të gjitha zhanreve letrare.
Orfeu