MË TË LEXUARIT E VITIT 2022

MË TË LEXUARIT E VITIT 2022
Orfeu.AL
MË TË LEXUARIT E VITIT 2022
 
Sipas matjeve të ueb faqes Orfeu.AL, deri më 30 dhjetor 2022, ndër më të lexuarit ishin poetët, shkrimtarët, shkencëtarët e artistët si vijon:
1.      Bukra Hysenukaj Kastrati dhe tregimi “Një natë ndër vorre”
2.      Revista Orfeu
3.      Basri Lenjani MD.PhD – Autobiografi
4.      Skënder Lazaj – Aktivitete letrare në Itali
Orfeu.al dhe Revista Orfeu falënderon stafin dhe të gjithë bashkëpunëtorët që kontribuuan me dërgimin e krijimeve të tyre në adresën e redaksisë.
Presim bashkëpunim edhe më të mirë në vitin 2023.
 
Gëzuar 2023