Ymrije Beqiri - SI HIJE

Ymrije Beqiri - SI HIJE
SI HIJE
 
Si hije më ndjekë
Më thuaj je hija ime
Më thuaj është rrezik
Hija ime të më braktisë
 
Pse këtë e lejuam
Ne u plakëm trupi po venitet
Pakë nga pakë
Ku mbetën ndjenjat !
 
Aroma e lules së njomë
Pse u vyshkë kjo lule
Me humbe si lule
Të humba si njëri
 
Do e varrosim edhe lulen
Në këtë varr të ftohët
Bashkë më hijen
Më trupin dhe lulen..!