Në shenj kujtimi!

Në shenj kujtimi!
NË SHËNJ KUJTIMI!
 
Në këtë fillimvit, si kurrë më parë, na ikën nga kjo botë dy krijues, miq, shokë, penëtar, poet e shkrimtar
Adem Gashi e Hysen Grejçevci

Në emër timin dhe të Stafit redaktues të Orfeut i kujtojmë përherë e përmot kolegët e penës, duke mos i harruar asnjëherë krijimet e tyre letrare e mbi të gjitha sjelljet e tyre njerëzore...

Qoftë i paharruar kujtimi për ta!