MANIFESTIM LETRAR “ORA E SATIRËS”

MANIFESTIM LETRAR “ORA E SATIRËS”
MANIFESTIM LETRAR “ORA E SATIRËS”

MANIFESTIM LETRAR “ORA E SATIRËS”

Asocacioni i letrave dhe artistëve ART CLUB “Rifat Kukaj” Drenas, organizon një Manifestim letrar paksa të ndryshëm nga siç jemi mësuar t’i përcjellim deri më tani. Manifestimi letrar është ideuar, përgatitur e organizuar nga drejtues të Asociacionit me emrin “ORA E SATIRËS”, i cili do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, më datë 04.08.2022 në ora 12:00.

Stafi i Orfeut