DRAMA KATËR EPOLETAT

DRAMA KATËR EPOLETAT
FESTIVALI BALLKANIK I TEATROVE, "RISTO SHISHKOV" NË MV
 
Teatri “Muharrem Qena” i Mitrovicës kanë udhëtuar për në Festivalin e Teatrove "Risto Shishkov", në Strumnicë (MV), ku do të marrin pjesë me dramën KATËR EPOLETAT, të Haqif Mulliqit, luajnë: Ismet Azemi, Basri Lushtaku dhe Adem Zhitopotoku.
Ky Festival sivjet shënon 30 vjetorin e ekzistimit dhe është më i rëndësishmi në Ballkan. Teatrit, regjisorit, aktorëve dhe gjithë ekipit, stafi i Orfeut i uron suksese.
 
Orfeu (df)