REVISTA ORFEU

REVISTA ORFEU

REVISTA ORFEU

Sot doli nga shtypi Nr.12 i Revistës Orfeu. Sot u bënë 12 muaj që kur doli numri i parë i kësaj Reviste letrare, kulturore, artistike, e cila në mungesë të mbështetjes financiare është publikuar në Uebfaqen Orfeu.AL, kurse Numri festiv është shtypur dhe që nga sot gjendet tek qoshku përballë Radio Kosovës në Prishtinë.

Në këtë numër mund të lexoni Editorialin, Jetëshkrimin për Gjon Buzukun, Rubriken me poetët tanë, Portrete artistësh të famshëm, si dhe krijimet e autorëve: Abdulla Mehmeti, Emine Imeri, Zeqir Bekolli, Korça Bibjana, Ragip Gjoshi, Rajmonda Maleçka, Valbona Kolaveri, Asja Mulgeci, Vladimir Shyti, Lan Qyqalla, Laura Ficco, Maria Luizza, Agim Desku, Bedri Halimi, Kadrush Radogoshi, Ilir Shaqiri, Entela Kasi, Idriz Berisha, Ylli Meçe, Mercedes Gega, Meri Bo, Nurie Baduni, Enver Sahiti, Lulëzime Malaj, Rudina Papajani, Neviana Shehi, Hakif Bajrami, Dibran Fylli, Ali Prebreza, Jahja Lluka, Bedri Tahiri, Izet Abdyli, Brixhilda Dede, Musa Jupolli, Naxhije Doçi, Bukra H. Kastrati, Poetesha Dafinë Arifi, Istref Haxhillari, Hysen Matoshi, Atdhe Hykolli, Roland Gjoza, Francesca Gallello, Angela Kosta, Hysen Gecaj.