ORË LETRARE "DETI DHE POEZIA"

ORË LETRARE "DETI DHE POEZIA"
ORA LETRARE “DETI DHE POEZIA”
 
Dje në qytetin antik në Durrës u mbajt Ora letrare “Deti dhe poezia”, organizuar nga Shoqata e Shkrimtarëve “ABC Poetike” nga Shkupi. Poezitë e tyre  para të pranishmëve i deklamuan poetë e shkrimtar nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia.
 
Orfeu