Filmi dokumentar Hasan Prishtina në Krajë e Ulqin

Filmi dokumentar Hasan Prishtina në Krajë e Ulqin
Krajë, 27 Nëntor 2022 - Ulqin, 28 Nëntor 2022
Premiera e filmit dokumentar “Hasan Prishtina-Ideolog i çështjes kombëtare”, në Krajë e Ulqin për nder të Festave të Nëntorit. Ishte pritje e ngrohtë vëllazërore dhe interesim i jashtëzakonshëm i publikut të kësaj treve shqiptare në Mal të Zi.
Ekipi realizues i dokumentarit falënderon të gjithë krajanët dhe ulqinakët për mikpritje!