Film artistik DASMA E MALEVE

Film artistik DASMA E MALEVE

DASMA E MALEVE PO VJEN!

Filmi artistik i metrazhit të gjatë Dasma e Maleve

Projekti më i ri filmik, me skenar e regji të Ganimet Bytyqit, tani më është në fazën përfundimtare të terrenit, së shpejti pritet faza e dytë dhe filmi do të jetë i gatshëm për shikuesit – artdashësit, të cilët do të shohin një temë mjaft interesante nga ndodhitë e kohës së Luftës së lavdishme të UÇK-së, si dhe do ta vlerësojnë filmin nga këndi i tyre...