Edhe një projekt i ri filmik

Edhe një projekt i ri filmik
EDHE NJË PROJEKT I RI FILMIK
 
Së shpejti për adhuruesit e filmave vjen filmi artistik i metrazhit të shkurtër “FORCA E SHPIRTIT”, sipas skenarit dhe regjisë së Majlinda Kryeziut.

“Në jetën e çdo personi, ka sfida të vështira që mund të na pengojnë të ecim përpara. Por mos harro evlad, suksesi nuk është vetëm për ata që ecin shpejt, por për ata që nuk ndalen asnjëherë”

“Zgjohu baba! Më shiko mua, unë kam filluar të eci me këmbët e mia...Baba, zgjohu të lutëm, fjalët e tua me dhanë forcë, më bënë më të fuqishëm... Zgjohu me shiko...babaaaaa!”
Redaksia