PËRURIM I LIBRIT MONOGRAFI “NOR(Ç)A NËPËR KOHË” NË PRESHEVË

PËRURIM I LIBRIT MONOGRAFI “NOR(Ç)A NËPËR KOHË” NË PRESHEVË

PËRURIM I LIBRIT MONOGRAFI “NOR(Ç)A NËPËR KOHË” 

Në ambientet e Bibliotekës “Mehmet Jusufi” në Preshevë u përurua libri monografi “Nor(ç)a nëpër kohë” e autorit Reshat Neziri. Tani më gjithandej hapësirave shqiptare kanë filluar të shkruhen monografi, gjë që më herët janë shkruar e promovuar më rrallë. Është e ditur së monografitë për personalitete të shquara kombëtare shqiptare e të tjera që kanë shpërfaqur historikun e trevave tona, janë censuruar e kontrolluar nga okupatori, prandaj edhe numri i tyre ka qenë dukshëm më i vogël. Në përurim morën pjesë shumë personalitete të jetës kulturore dhe dashamirë të librit.

Orfeu