GRUPI I VALLEVE “SHQIPONJAT E VOGLA” NË KANADA

GRUPI I VALLEVE “SHQIPONJAT E VOGLA” NË KANADA
GRUPI I VALLEVE “SHQIPONJAT E VOGLA” NË KANADA
 
Këtë vit u bënë 32 vite që nga themelimi i Shoqatës së Bashkësisë Shqiptaro- Kanadeze të Torontos, kryetar i së cilës ishte për tre vite z. Ramazan Këllezi. I diplomuar në  Akademinë e Arteve të Bukura, Ramazani ka qenë Drejtor i Shkollës Kombëtare të Baletit në Tiranë, Konsull i Shqipërisë në Romë, dhe në Toronto të Kanadasë midis tjerash, ka krijuar Grupin e Valleve “Shqiponjat e Vogla”, një iniciativë për t’u mësuar fëmijëve, edhe pse të lindur e të rritur në Kanada, vallen e bukur shqiptare dhe traditat tona kombëtare…