Tiranë, Premiera e filmit dokumentar

Tiranë, Premiera e filmit dokumentar

Tiranë, 22.10.2022 - Muzeu Kombëtar

Para dhe gjatë Premierës së filmit dokumentar “Hasan Prishtina-Ideolog i çështje kombëtare”, të pranishëm në premierë ishin personalitete të shquara të fushës së historiografisë shqiptare nga Tirana, Prishtina, Shkupi, Prizreni, Shkodra, Elbasani, Lezha, Tropoja e vende tjera, si dhe qytetar e krijues të shumtë nga e gjithë hapësira shqiptare. Filmi dokumentar është realizuar nga Produksioni uniART Creative, në mbështetje të Shoqatës për pengimin e largimit të rinisë nga Kosova.