PASQYRA PËR POSTIMET MË TË SHIKUARA PËR MUAJT MAJ/QERSHOR

PASQYRA PËR POSTIMET MË TË SHIKUARA PËR MUAJT MAJ/QERSHOR
PASQYRA PËR POSTIMET MË TË SHIKUARA PËR MUAJT MAJ/QERSHOR
 
Për lexuesit e Ueb-it orfeu.al, po ua paraqesim tabelën e postimeve më të shikuara për muajt Maj/Qershor 2023; Bedri Halimi, Bisedë me Asllan Selimin (poezi), Revista Orfeu, maj, Ibush Reçica, Mëshira dhe falja, Asja Mulgeci, Hirrshëm projektohet çdo dashuni (poezi) dhe Brixhilda Dede, Atdheut (poezi)
 
Me respekt
Redaksia